AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post autor: mete » 09 lip 2008, 10:29

Mysle ze tworzylby dobry duet z Pato.Chociaz zgadzam sie ze jednak bardziej potrzebujemy pilkarza w typie Eto'o czy Ade.Co nie znaczy ze z pozyskania Huntera wyszloby duzo mniej dobrego.I byloby taniej
niedawno Galliani powiedzial ze nie wydaje mu sie zeby Huntelaar byl lepszy od Marco"19 bramek"Borriello

Wiem wiem to nie moje pieniadze.Niech wydaja ile chca nie obchodzi mnie to zbytnio ale obawiam sie ze jak wybulimy 30 milionow na jednego pilkarza to Galliani obwiesci "nasze mercato jest zamkniete" a przeciez nie tylko w ataku mamy braki - dobrze ze przynajmniej staraja sie zalatac najwieksza dziure.

lysy juz powiedzial ze przyjdzie napastnik albo nikt wiec nasze mercato i tak bedzie zamkniete

Arsenal dogadany z Milanem, daje piłkarzowi wolną rękę w przejściu do Milanu. - mówi Galliani.
Dwie godziny później...
Nie spełniamy żądań Arsenalu, żądają za dużo. - Galliani.

lysy w tym mercato do perfekcji opanowal kilka zwrotow

- "za drgi"
-"za duzo"
-"podatki we wloszech sa wieksze niz w hiszpanii"
Poruszono także kwestię Didy: "Klub powiedział Didzie, że chyba już nadszedł czas, by odszedł. Nelson jednak nie zgodził się na rekompensatę i rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron. Potem zaoferowaliśmy mu także całą pensję przewidzianą w kontrakcie, ale również odmówił. Jest przekonany, że powróci do najwyższej formy i odzyska miejsce w bramce."

niewiem co o tym myslec ale skoro klub juz go niechce i daje mu cala kase to powienien odejsc chyba ze naprawde chce jeszcze wrocic na szczyt

Wróć do „Włochy”