mistyk pisze:W razie mozna tez Hleba na sile dac na lewe, albo prawe skrzydlo, bo jest dosyc uniwersalny.
Osobiscie jakos słabo widze Hleba na boku jesli bedzie zachowane ustawienie Ryja. Dla mnie widze go w tamtym ustawieniu only na środku w miejsce Deco. Inieste widze na lewej jesli odejdzie Ronaldinho, nie jestm przekonany ani do Bialorusina na tak ofensywnej pozcyji, ani na Arshavina(jesli chodzi o lewa strone)
Jesli potwierdzi sie transfer Hleba to raczej zamyka temat Arshavina, wg. mnie Barca wybierala jednego z nich dwoch i byc moze zawazyly finanse, bo Ruscy sie rozkołysali na maxa. 15 mln jesli sie potwierdzi to cena za jaka ja mowilem ze mozna kupic Bialorusina. Nie jestem najwiekszym jego zwolennikiem, ale co tam, jesli bedzie jego aklimatyzacja przebiegac bardzo dobrze, bedzie wnosil wiele dobrego, to bedzie super.
Co do dalszych transferów jesli Barca nei ma na stole naprawde dobrych ofert za Ronaldinho czy Eto'o to moze sie wstrzymać przed kolejnymi zakupami, bo narazie wzmacnialiśmy pozcyje gdzie byly braki spowodowane odejsciami. Zambrotta, Edmilson, Thuram, Deco oni odeszli i było jasne, że trzeba kupic kogos w ich miejsce. Ich transfery byly pewne, w przypadku Ronaldinho i Eto'o moze być róznie.
Posiadanie w lini napadu Ronaldinho, Eto'o, Henry'ego, Bojana, Messiego i ew. Adebayora to byłaby głupota i pewnie niezbyt mila atmosfera.