FMy

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 11 lip 2008, 17:54

gdyby ktos byl w stanie mi wytlumaczyc o co chodzi to bylbym bardzo wdzieczny. otoz w niektorych meczach (scislej to w jakichs 40% ale to zaczelo sie dziac w spotkaniach sezonu ktory aktualnie rozgrywam, jest to sezon numer 3 ) dzieje sie tak ze komentarz z paska nijak ma sie do tego co dzieje sie na boisku, ba niekiedy napisy obwieszczaja mi ze spotkanie juz sie skonczylo przy czym pionki biegaja dalej po boisku. to jeszcze jednak pol biedy. kiedy na pasku komentatora pisze "INTER GOOOL" to ja tego gola nie widze. tzn widze ale w powtorce, z tym ze ona przerywa jakas akcje mojego zespolu albo rywali, ktora jednak w zadnym wypadku nie przypomina akcji ktora zakonczyla sie bramka. poza tym te bramki ktore sa mi pokazywane w powtorkach wcale nie maja wplywu na wynik, nie sa zapisywane na tablicy. do tego dochodzi jeszcze taki myk, ze komputer sam tak jakby generuje gole i umieszcza je na tablicy, ale ja tych bramek to juz w ogole nie widze. wirus? jak ktos moze mi pomoc to bardzo bym prosil o kilka zdan :P

Wróć do „Hyde Park”