że nic nie wynika - tyle wynika.Duch pisze:Beltran może teraz trafić na pięć lat z kratki (ładny sobie prezent koniec kariery sprawił, nie ma co), a francuskie media mają jazdę, bo przecież skoro on był na gazie, a jeździł w ekipie Lance'a to wniosek z tego niby oczywisty wynika ...
Dzięki powtórkom co nieco wiem co się dzieje w tegorocznym TdF i chwała Eurosportowi za to. Może to właśnie przez Eurosport który z TdF obchodzi się jak z jajkiem a do tego jeszcze go pieści ale zupełnie inaczej ogląda się TdF niż Giro które po prostu było. TdF to już zupełnie inna bajka
Nie wiem jakim cudem Szmyd mógł ponieść takie straty na wydawało by się niegroźnych etapach bo nie przyjeżdżać w peletonie to imo jest wyczyn. Inna sprawa że ten cały Cunego po raz n-ty potwierdza że bardziej się nadaje do zbierania ryżu i nic poza wiecznym faworytem z niego chyba już nie będzie. No bo jak liderem na którego jedzie cały zespół trzeba się opiekować i holować na byle górce to chyba ktoś tu źle wytypował lidera
No i kolejny śmieszny kolarz, także wieczny faworyt - Zabel. Zawsze komentatorzy o nim wspominają przy okazji etapów płaskich a ten jak zwykle nic w nich nie potrafi zdziałać. Ja tam bym nie męczył swojego języka i nawet o nim nie wspominał no bo po co
A dzisiejszy etap niby taki górski a...