Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow » 13 lip 2008, 20:42

Poulsen moze byc, nie jego sie spodziewałem jako światowej klasy pomocnika, ale jako gracz defensywny spisuje sie bardz dobrze, co wiecej w porównaniu do takiego Xabiego Alonso czy Stankovica, to widział sie z formą w poprzednim sezonie, nawet sie dosc mocono zaprzyjaźnili.
Ta akcja kibiców, przykra troche, można byc niezadowolonym z polityki transferowej władz klubu, ale obrażanie zawodników w ten sposób jest dość żałosne.
Po potwierdzeniu transfery duńczyka licze na solidne wzmocnienie defensywy. Wiadomo,ze na boki nikt nie przyjdzie, szkoda, bo para bocznych obrońców Molinaro-Grygera szału nie robi. W kontekscie kontuzji Andrade mam nadzieje za to na naprawde świetnego śr. obornce. Pewnie na moich nadziejach sie skończy, tez sam niebardzo wiem kto to miałby być. Na pewno, za Zapata podniósłbym reke.

A i co do Ekdala jeszcze. Nie pamietam juz gdzie to czytałem, ale podobon ma on zagawrantowane treningi z pierwsza drużyną, wiec raczej wypozycznie nie wchodzi w gre, bedzie pewnie grał z druzyna młodziezowa, a czasami sie załapie na ławke lub zagra coś w pucharze włoch.

Wróć do „Włochy”