F.C. Barcelona (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 09 lut 2005, 18:14

gio to nie jest zly pomysl, pokazal ze umie strzelac bramki. eto'o dobrze wykonuje, mysle ze jest najlepszym kandydatem. wazniejsze jest kto powinien strzelac wone?! to jest problem. ciagle wykonuje je ronaldinho, ale juz chyba zaden bramkarz w LFP sie tego nie boi. jak patrze jak ronaldinho podchodzi z deco (np) do wolnego, to modle sie zeby ronni choc ten raz nie strzelal. to sie robi denerwujace. jest jeszcze jedna sprawa, moze troche za wczesnie by o tym mowic, moze niepopularny poglad. uwazam ze trener jest slaby!!! nie sciemniam, mysle, ze konieczna jest zmiana. mamy przewage w PD, ale ona topnieje. druzyna nie gra tak jak na poczatku, styl pozostyawia wiele do zyczenia. jest coraz gorzej i nie ma sie co oszukiwac, to nie jest chwilowa zadyszka, potrzebna jest natychmiastowa reakcja. tak jest juz od dluzszego czasu, a to ze pare meczy wygralismy o niczym nie swiadczy, bo gra nie byla porywajaca, zwykle szczescie po prostu. za rijkaarda gralismy dobrze, ale co z tego jak teraz jest zle, osobiscie uwazam, ze dobra gra nie byla specjalnie jego zasluga. druzyna grala sama. nie wiem co sie stalo z druzyna, ale wiem, ze rijkaard sobie z tym nie poradzi. jezeli sie uda to ok, ale i tak bede go uwazal za slabego trenera i ze to nie jego zasluga. nie jest to dobry moment na zmiany, nawet nie ma specjalnego powodu (nie zwalnia sie trenera po jednej czy dwoch porazkach), ale zmiana sie przyda. jest to wielkie ryzyko, moze byc gorzej, ale nie wiem czy z tym trenerem sie cos uda. oby sie udalo, bo i tak go w najblizszym czasie nie zwolnia.

Wróć do „Hiszpania”