Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: BartekTS » 14 lip 2008, 22:02

Własnie też mi sie wydaje ze Zarate został wypożyczony za 3 'bańki'.

Co do Milanu to też wygląda to ciekawe, według mnie gdyby zarząd wasz sie zmobilizował i kupił napastnika który będzie strzelał to miejsce od 1-3 jest Wasze. Bardzo podoba mi sie szczególnie zakup Flaminiego, chłop w Arsenalu grał ladna piłkę.

Apropos Lazio i Carizzo to ten długo w Rzymie może nie siedziec, podobno jest zamieszany w afere z paszportami, czy Balotta jest na pokładzie? :lol: Pozatym sukcesem Lotito jest zatrzymanie gwiazdy z Olimpico - Valona Behramiego o którym mówiło się iż zmieni otoczenie.

Powiadasz ze Viola nic nie zdziała? Nie zgadzam się :P Stracili Ujfalusiego, Liveraniego i Bobo Vieriego( :( ) Pozatym zdaniem LGDS Corvino nie zakonczył jeszcze ich mercato, mówia o Burdisso czy Almironie.

Co do Romy, zgadzam się, wydutkali się ale ktos od nich z zarządu mówił o Mutu, Di Natale czy innym 'grande bomberze' :wink: W końcu za Manciniego trochę euro wzieli więc powinni jakiego 'attacante' kupic bo o ile mnie pamiec nie myli sprawa z Tottim nie jest zbyt wesoła. Na marginesie do Rzymu wraca 'Aeroplanino' :)

Pozatym jak już pisałem nie tylko Napoli w tym sezonie nie odpuści, Genoa również się wzmocniła bo udanym powrocie do Serie A.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... ioni.shtml Polecam obejrzec zestawienia, Drukowanymi piłkarze który wzmocnili dany klub.

Wróć do „Włochy”