Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 lip 2008, 22:47

BartekTS pisze:Co do Romy, zgadzam się, wydutkali się ale ktos od nich z zarządu mówił o Mutu, Di Natale czy innym 'grande bomberze' Wink W końcu za Manciniego trochę euro wzieli więc powinni jakiego 'attacante' kupic bo o ile mnie pamiec nie myli sprawa z Tottim nie jest zbyt wesoła. Na marginesie do Rzymu wraca 'Aeroplanino' Smile
Wydutkali? A po jakiemu to? :lol:
Może uświadomisz mnie co z Tottim skoro sprawa z nim nie jest wesoła bo ja słyszałem że kuracja przebiega zadziwiająco szybko czego nikt się nie spodziewał i Totti ma nadzieję wrócić na Superpuchar z Interem :twisted: Już po samej operacji lekarz wypowiadał się że Totti powinien wrócić znacznie szybciej niż wszyscy przypuszczali. No ale chętnie posłucham :glass:
Po drugie... czy tam po trzecie - wydawało mi się że okienko trwa ledwie kilkanaście dni co stanowi mniej więcej 1/4 całości więc czasu jeszcze chyba trochę zostało. Poza tym co zrobisz jak Sensi nie chciał sprzedać klubu (może to dobrze a może nie), nie ma on kasy więc panuje bieda? Do tego Mutu nie chce odejść a Violka nie chce go sprzedać - i nic nie zrobisz. Pewnie przyjdzie ten cały Baptista :angry2: I znowu nic nie zrobisz :( Dobrze że przynajmniej Manciniego udało się w miarę szybko sprzedać i uzyskać za niego niezłą kasę więc zarząd wie ile może wydać (a to jest klucz w poszukiwaniu priorytetu na to macerato czyli napastnika) i jakiś napastnik prędzej czy później przyjdzie - nie ten to inny.
Co do Di Natale to nie wiem czy w ogóle Roma chciała go kupić a poza tym też wydaje się nie do ruszenia. Teraz mówi się że może Rosina ale to pewnie jeszcze większa plota niż z Di Natale, Fabiano, Zigicem i całą resztą wymysłów prasy razem wziętych. A pismaki fantazje mają trzeba im przyznać :roll:
A poza tym odszedł Ferrari i jest Loria :P No i pewnie jeszcze przyjdzie jakiś grajek na skrzydło (czyt. ławę) :wink:
Ostatnio zmieniony 14 lip 2008, 22:50 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”