Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 15 lip 2008, 11:28

Po pierwsze. Założenia swoje, a boisko swoje. Jesli zawodnik nie bedzie dobrze prezentował sie na boisku to zaden trener nie bedzie go trzymał w nieskończoność. Abstrahuje juz od tego czy to ustawienia z planami Mourinho ma jakakolwiek linie wspólna.

To co w tej chwili jest podane to klasyczne 4-4-2 bo nie wiem kto i kiedy z panów dziennikarzy widział Zlatana pracujacego w defensywie. Mourinho uchodzi za cudotwórce, ale sa pewne granice. Zanetti juz zdecydowanie w środku pola, choć tu powinno pojawić sie słowo wytrych - rotacja. Adriano? Nie mam watpliwosci, ze to juz jego ostatnia szansa. Po tym sezonie zostanie mu zaledwie rok kontraktu.

Po drugie. Nie wiedziałem, że Quaresma i Lamps sa zawodnikami Interu? Dodatkowo transfer Manciniego jakby z logicznego punktu widzenia wykluczał sprowadzenie Portugalczyka. Jeszcze za cene podawana przez media (działacze Porto potrafia sie targować). W kwestii Lamparda uparcie twierdze, że Frank gra na podbicie kontraktu w Romana. Jesli tak bardzo źle jest mu w Chelsea to co stoi na przeszkodzie? Biorac pod uwage jego wiek, kontrakt i zdecydowanie na ten ruch Morattiego i społki dawno byłoby po sprawie. Choć powoli przyzywczajam sie, że moze trafic na San Siro (zwolennikiem tego transferu jestem minimalnym).

Po trzecie i ostatnie. Nie skreslajcie Maxwella. Rozegrał swoj drugi sezon w Interze słabszy od poprzedniego - rewelacyjnego (syndrom drugiego sezonu, drugiej płyty itd.). Gość potrafi grać w piłke świetnie i jak ustabilizuje forme to trzeba bedzie szukac równemu Chivu miejsca na boisku.

p.s Chuchu czy pojęcie "cofnięty napastnik" jest tożsame z "cofającym się napastnikiem" :?: :lol:

Wróć do „Włochy”