Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post autor: Maciek (interista) » 15 lip 2008, 11:57

Babel pisze:To co w tej chwili jest podane to klasyczne 4-4-2 bo nie wiem kto i kiedy z panów dziennikarzy widział Zlatana pracujacego w defensywie.
Nie zgadzam się. Chodzi tutaj o bardziej wyraźny podzial miedzy ofensywną pomocą czyli skrzydłowymi a defensywną. To nie Zlatan ma mieć zadnia defensywne tylko nasi skrzydłowi mają być ich niemal pozbawieni, zreszta nie oszukujmy się, że Figo czy Mancini są tytanami defensywy.
Babel pisze:Po drugie. Nie wiedziałem, że Quaresma i Lamps sa zawodnikami Interu? Dodatkowo transfer Manciniego jakby z logicznego punktu widzenia wykluczał sprowadzenie Portugalczyka.
Nigdzie tak nie napisałem (użyłem zwrotu "jeżeli tylko oczywiście przyjdzie" :P), ale w moim odczuciu jakiś środkowy pomocnk trafi do Interu, najszybciej Anglik, a tym samym te ustawienie pokazane przez GdS nie ma racji bytu.

Transfer Manciniego absolutnie nie wyklucza Quaresmy, a wręcz przeciwnie potwierdza chęć gry skrzydłowymi przez Mou. Uważasz, że dwóch skrzydłowych to wystarczajaca liczba na cały długi sezon, zwłaszcza z Figo, który w grudniu na dobrą sprawę zakończył poprzednio sezon. :?:
Babel pisze:trzeba bedzie szukac równemu Chivu miejsca na boisku.
Tylko środek obrony jest alternatywą, bo już napewno nie środek pola z Zanettim, Chuchu, Vieirą i Pele walczącymi o góra dwa miejsca w składzie.

Wróć do „Włochy”