Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 15 lip 2008, 19:05

Dobra Bartek spoko spoko. Jak mówiłem okienko tak naprawdę prawie dopiero się zaczęło i trochę ciężko mi zrozumieć jak na tej podstawie można wyciągać jakiekolwiek wnioski. Przykładowo można tuż przed zamknięciem zakupić Etoo z Messim i okno będzie bardzo udane mimo że wcześniej nikt nie przyszedł :wink: Poza tym Roma poprzedni sezon na moje oko miała prawie bardzo udany więc na podstawie tego wielkich wzmocnień nie trzeba, wzmacniać muszą się inni. Chociaż pewnie że wolałbym wielkie transfery dzięki czemu drużyna z miejsca stałaby się jednym z głównych faworytów wszystkich rozgrywek w których gra ale widocznie nam to nie pisane. A widząc determinację działaczy w poszukiwaniu napastnika (mam nadzieję że to nie tylko wielkie starania pismaków aby kupić Romie napadziora) mam nadzieję że zakończą się one w jakimś stopniu sukcesem. Jak napisałem najważniejsza była sprzedaż Manciniego aby wiedzieć na czym się stoi. Nawet czytałem że przed jego sprzedażą nikt do Romy nie przyjdzie :o Jeszcze ważniejsze było podpisanie nowych umów z wychowankami. Został jeszcze Albert ale miejmy nadzieję to kwestia czasu. A teraz można pobawić się na rynku transferowym. Pewnie będzie Baptista ale lepsza Bestia w garści niż czeher z maestro na drzewie... yyy wróć! Oczywiście niż Mutu z Iaquintą na drzewie :P

Wróć do „Włochy”