Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 15 lip 2008, 23:00

Łukasz_ pisze:Teraz trzeba Ronaldinho przygotować porządnie do sezonu i zobaczymy co pokaże.
Najpierw to będziecie musieli mu dać odpocząć kilkanaście mies po IO :lol:
BartekTS pisze:Oczywiście masz rację ze w każdej chwili można kupic Etoo czy Messiego ale powiedz sam, większośc zakupów klubu dokonuja jeszcze przed mercato bo potem obozy, sparingi więc chca miec kadry zapięte.
:arrow:
Yukasz pisze:Jak napisałem najważniejsza była sprzedaż Manciniego aby wiedzieć na czym się stoi. Nawet czytałem że przed jego sprzedażą nikt do Romy nie przyjdzie Surprised
Jak masz niewiele kasy to bez niej możesz co najwyżej interesować się po piłkarzami a nie ich kupować. Poza tym prasa odwala niezłą robotę i dokupi ci samych najlepszych :P
BartekTS pisze:Dziś słyszałem na Italia 1 iż Roma daje za bestie 15 mln euro i Tu moje pytanie. Czy na rynku transferowym za 15 baniek nie kupi się lepszego grajka od Julio? Jak dla mnie to przeciętniak aczkolwiek gośc w piłe grac u mnie.
Mi tego nie mów bo ja go nie chcę ale że mnie nikt nie słucha a Mutu z Iaquintą zdupili na drzewo to pewnie przyjdzie :roll: Ale skoro Spall go chce to mam nadzieję że się odbuduje i będzie walił gola za golem. Wzmocnieniem to on na pewno będzie. Pytanie czy zbawicielem o jakim marzę... eee znowu marchewki nie kupiłem :angry2:
BartekTS pisze:Zdjątko z prezentacji Amantino w Appiano.
:heft:
Łukasz_ pisze:Tylko zależy co Roma chce grać bo Mancini a Bestia to dwa różne typy piłkarzy. Moim zdaniem sprowadzenie Bestii może mieć to na celu że zrobi on więcej miejsca De Rossiemu który będzie mógł więcej działać z przodu.
I prawidłowo że Mancini z Baptistą się różnią bo nie jeden drugiego ma zastępować. W Romie nowym lepszym Mancinim jest nie kto inny jak jego wysokość Mirko :P A Roma szuka napastnika a skoro ma nim być uniwersalny Bestia to widocznie tak musi być. A poza tym czytałem zaraz po sezonie (choć nigdy nie wiadomo ile w tym prawdy) że Spall chce zmienić taktykę na o ile się nie mylę 4-3-1-2... czy tam 3-5-8, 0-0-7 lub 4-2-2 by Probierz :lol2: No ale ostatnio Esposito ponoć postanowił ponownie zakochać się w Romie po tym jak odszedł Mancini widząc w tym swoją szansę na częstsze występy więc niejako jedno kłóci się z drugim. No chyba że Spall go przerobi na jakąś nową pozycję :think:

Wróć do „Włochy”