Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post autor: majer13 » 16 lip 2008, 13:46

Ponoć sir Alex chce na Old Trafford sprowadzić nie jakiego Alexisa Sancheza ponoć Udine odrzuciło już jedną ofertę za młodego Chilijczyka ... Hmm teraz tylko pytanie czy potrzebujemy kolejnego skrzydłowego z jednej strony tak a z drugiej nie. Mamy Giggsa Crisa Naniego Parka i od biedy Fletch może grać to trochę dużo więc czy jest sens :?: Giggs ma swoje lata i może nie wytrzymać całego sezonu Crisa nie będzie na początku sezonu więc w pełnym wymiarze zostaje Nani i Park który ostatnio często łapie kontuzje. Ja sądzę tak jeśli Alex będzie pewien że Giggsy może nie wytrzymać całego sezonu to można by go kupić ponieważ to może być ostatni sezon Walijczyka Parka światowej klasy zawodnikiem nie jest Fletch potrafi zagrać świetny mecz ale może zagrać także totalne dno więc myślę że można by spróbować żeby się przez ten sezon ograł i zaaklimatyzował ... Cris, Nani ,Giggs ,Park no i może Sanchez ... Sam nie wiem co o tym myśleć można by spróbować ale z drugiej strony może lepiej by kogos z akademii wprowadzić a nie wydawać kasę na pozycje która na gwałt na wzmocnienia nie potrzebuje ;)

Wróć do „Anglia”