AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Zaza_TWO
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Zaza_TWO » 16 lip 2008, 19:23

Witam dziweczynki :) Ja tam pamietacie wujka Zaze ? A no wariatuncio wrócił :P

Narazie nie ma z bytnio czasu bo robota itd. ale zaczniemy debate jak wróci sezon :] mowa

Nie może pozostawić bez komentarza ruchów Łysego i Sylwka....

Panowie i Panie zaden Ronaldinho nie zmieni zbyt wiele :] Milan to dziś Nesta Pirlo Kaka :] I gdy Ci piłkarze sa w gazie to nie ma bata... bo każdy odpowiada za jedną formacje - sam meczu nie wygra jeden czy drugi ale ma znaczenie ich forma - oczywiscie fajnie że przyszedł Dinho, bo nie może go skreślać, to magik jakich mało a grając w lini z Kaką Ingazhi bedzie dupą strzelał bramki, bo kto mu lepiej zagra na nos jak nie taki duet... Oj Pippo teraz dopiero bedzie strzelał nosem i dupą jak na zawołanie :P

Milan ma w tym momencie najlepszą linie pomocy w całych Włoszech, może Roma coś pokazac jeszcze bo to zawsze Roma. Grając Choinką beda wymiatać, stawiam 1000 złoty na to że każdy z tego trio strzeli co najmniej 8 bramek :] mowa

Ofensywa tak to bywa, już sie śmieją że Inter i Juventus znów beda grali typowymi "rzemieśnikami w środku pola" :!: :!: Bo te kluby nie mają takich reżyserów gry jak Milan i Roma !!! Poprostu ich trenerzy mają inną filozofie piłki, i ataku pozycyjnego. Na szczescie nie Ancelotti !!!

Nikt tam nie może poprowadzić gry i ataku pozycyjnego tak jak Pirlo, Kaka, Seedorf, Dinho, Flamini czy w Romie choć by duet Pizzaro Totti :]

Nie jest źle - teraz cen to Mexes bo ja chce widzieć środek defensywy za dwa lata Bonera Mexes a na flance Taiwo z (OM) Mowa :P

Co tu dużo mówić czekam na nowy sezon - jesli bedziemy grać choinką to na ławce mamy takich graczy jak Pato, Seedorf, Flamini, Bonera, Borriello, czy Oddo - nie ma gadania paka jest teraz czas na efekty. Bo jeśli podstawowy skład to bedzie:

Abbiati, Zambrotta, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Gattuso. Pirlo, Ambrosini i przed nimi duet "10" Kaka Dinho na na szpicy SuperPippo to masakra :]

Na papierze 4-3-2-1 a w rzeczywistośc 4-2-1-2-1 bo Pirlo bedzie hasał jak młody źrebak kreując gre w ataku pozycyjnym, mają za plecami duet takich rzeźników. Efentulanie za Rino Seedorf i masakra, albo w środku trio Flamini, Pirlo, Seedorf i przed nimi Kaka Dinho ehhh to nie realne jak to mówi Carletto "równowaga" i tu jestem z nim...

Chłopaczek trzym się zgadamy się na dniach :!: Pozdro dla wszystkich którzy za mną tęskniki :P Zyje i mam sie dobrze, ale działo sie oj działo sie :P

Mam prośbe do Admin, przypomnijcie mi hasło mojego poprzedniego konta na zaza@os.pl

Milan=życie=tlen / admin

Wróć do „Włochy”