Narazie nie ma z bytnio czasu bo robota itd. ale zaczniemy debate jak wróci sezon
Nie może pozostawić bez komentarza ruchów Łysego i Sylwka....
Panowie i Panie zaden Ronaldinho nie zmieni zbyt wiele
Milan ma w tym momencie najlepszą linie pomocy w całych Włoszech, może Roma coś pokazac jeszcze bo to zawsze Roma. Grając Choinką beda wymiatać, stawiam 1000 złoty na to że każdy z tego trio strzeli co najmniej 8 bramek
Ofensywa tak to bywa, już sie śmieją że Inter i Juventus znów beda grali typowymi "rzemieśnikami w środku pola"
Nikt tam nie może poprowadzić gry i ataku pozycyjnego tak jak Pirlo, Kaka, Seedorf, Dinho, Flamini czy w Romie choć by duet Pizzaro Totti
Nie jest źle - teraz cen to Mexes bo ja chce widzieć środek defensywy za dwa lata Bonera Mexes a na flance Taiwo z (OM) Mowa
Co tu dużo mówić czekam na nowy sezon - jesli bedziemy grać choinką to na ławce mamy takich graczy jak Pato, Seedorf, Flamini, Bonera, Borriello, czy Oddo - nie ma gadania paka jest teraz czas na efekty. Bo jeśli podstawowy skład to bedzie:
Abbiati, Zambrotta, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Gattuso. Pirlo, Ambrosini i przed nimi duet "10" Kaka Dinho na na szpicy SuperPippo to masakra
Na papierze 4-3-2-1 a w rzeczywistośc 4-2-1-2-1 bo Pirlo bedzie hasał jak młody źrebak kreując gre w ataku pozycyjnym, mają za plecami duet takich rzeźników. Efentulanie za Rino Seedorf i masakra, albo w środku trio Flamini, Pirlo, Seedorf i przed nimi Kaka Dinho ehhh to nie realne jak to mówi Carletto "równowaga" i tu jestem z nim...
Chłopaczek trzym się zgadamy się na dniach
Mam prośbe do Admin, przypomnijcie mi hasło mojego poprzedniego konta na zaza@os.pl
Milan=życie=tlen / admin