AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post autor: gilardino11 » 16 lip 2008, 22:07

Lysy dzisiaj zapowiedzial ze to koniedc transferow
"Kampania transferowa Milanu została zakończona wraz z przyjściem Ronaldinho. Możliwe, że odejdą Paloschi, Abate oraz Simic. Jednak absolutnie nikogo nowego już nie pozyskamy."
Co do Shevy:
"Sheva? Spotkałem ostatnio Abramovicha i przedstawiłem mu ofertę. Odpowiedział nie. Gdyby przyszedł Sheva nie wzięlibyśmy Dinho."

Czyli tak jak mowilem zadnych transferow po za przyjsciem R10 nie bedzie w koncu moze polskie media przestana sie podniecac i skonczy sie temat Boruca w Milanie.Kadra uwazam ze jest uzupelniona dobrze.Jak na Lysego te Mercato bylo nawet bardzo dobre bo wrocil z wypozyczenia Abiatti na boku jest mlody Antonini ktory moze grac na lewej obronie jak i w pomocy.W moim odczuciu Transfer mercato czyli przyjscie za darmo bardzo dobrego pomocnika jakim jest Flamini oraz Boriello i Dinho.Zarzad zaufal Brazylijczykowi i mam nadzieje ze wroci do wielkiej formy.Pieniadze jakie zaplacili Rossoneri ( 15-20 plus zmienne) to wcale nie duzo.Skoro zaczynalo sie od 35-40 milionow to jednak lysy postaral sie i negocjacje zakonczyl sukcesem.Ronnie to rowniez produkt wiec szybko sie te pieniadze zwroca ale najlepszym przykladem tego jest duza ilosc sprzedanych karnetow :wink:

Zaza wrociles...Nigdy nie miales problemow z pamiecia :)
UWAGA - Calciomania wraca Exclamation Bo wraca Zaza Razz
Zdanie ewidentnie napisane w stylu ZAZY :D

Wróć do „Włochy”