Mozliwe, ze ostatnimi czasy moje posty ograniczaja sie do krotkich wypowiedzi, zeby nie pojsc jeszcze dalej i powiedziec, ze wlasciwie ich braku. Czasu nie bylo i tyle. Gdybys przeanalizowal wczesniejszy okres wiedzialbys, ze potrafie budowac dluzsze wypowiedzi. Nabylem ta umiejetnosc w szkole podstawowej i gimnazjumFajnie, że napisałeś nieco więcej wyrazów niż zazwyczaj, ale to jeszcze nie to o co mi chodziło bowiem chyba się w pewnym momencie (już na początku) zgubiłeś, ale mniejsza o to.
Nie odpowiedzialem, bo bylem w trakcie pisania tej wczesniejszej wypowiedzi, wiec nie widzialem twojego ostatniego postu.Mentor pisze:
Nie odpowiedziałeś jednak na najważniejsze pytanie wiec powtórzę.
I najważniejsze
Nie potrafie wskazac ci teraz konkretnych linkow, adresow stron itp., a zapewne tego ode mnie oczekujesz. Blizej zainteresowalem sie tym juz spory kawal czasu temu. Mianowicie przy okazji promocji ksiazki. Jedyna mozliwoscia ewentualnej weryfikacji mojej wiedzy na ten temat moze byc przedstawienie jej tobie, jezeli bylbys tym zainteresowany. Ale to raczej nie dzisiaj, bo raz: pozno, a dwa: w pokera gramMentor pisze: Co jest źródłem Twojej wiedzy na temat opinii Oleguera?