FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 17 lip 2008, 14:16

Martinho pisze:Lechy Poznan nigdy nie bedzie mial takiego budzetu jak ten klub z Uzbekistanu.
A ja sie łudzilem.
Martinho pisze:Wydaje mi sie ze to plotki byly z tymi sumami z Man City. No bo przeciez sama Barca co wolalaby: 32 mln euro od City czy 25 (chociaz pewnie mniej Milan dal) od Milanu? Man City chyba jednak konkretnej oferty nie przedstawil Barcelonie...

Kilka osob to wyjasnialo, to Ronaldinho wybrał sobie klub, ktory bedzie reprezentował, a klub mu na to pozwolil.

Gdybym dostał tyle co Eto'o czy Ronaldinho od pilki to chcialbym, kiedys sie i pilce odwdzieczyc. Moze w propagowaniu i rozpowszechnieniu pilki w taki sposob. Czy Eto'o nie jest zawodnikiem spełnionym.
Osobiscie ciezko mi sobie wyobrazic takie cos, ale takze dlaczego nie. Moze podpisze roczny kontrakt :lol: Za rok bedzie przebierał, a co straci na renomie grajac sobie rok gdzies na zadupiu swiatowej pilki.
To wszystko narazie kupy sie nie trzyma a Eto'o mzoe pojechal cos reklamowac. Najwiekszym minusem byłby fakt, ze ciezko by go było ogladac spotkania z jego udzialem.

Wróć do „Hiszpania”