Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 lip 2008, 0:25

lech98 pisze:
Bienias pisze:widac ze ogorki graly z ogorkami.
Tu niestety znajduje się polska piłka klubowa. Do tego doszło, że boimy się starć z ekipami z takiego Azerbejdżanu, Białorusi czy też Izraela. A powinna to być dla polskich zespołów tylko formalnośc...
Szkoda że Urban nie zrozumiał jeszcze w jakim miejscu jest polska piłka i nie przygotował drużyny do meczu. Myślałem że Lech partoleniem tych licznych sytuacji się 'popisał' ale niby skąd mogłem przypuszczać że Legia zagra taki kał :warrior: Teraz widzę że Lech grał w piłkę a Legia tylko wyszła na boisko. A do tego jeszcze ta żenująca wypowiedź Urbana że znalazł tam jakieś plusy i nie było tak źle :roll: Początkowo myślałem że biedak źle usłyszał pytanie redaktora albo ja jego odpowiedź... ale niee :roll: Tyle beznadziejnych decyzji podejmowanych przez piłkarzy i do tego jak już coś tam wyszło nieumiejętne ich kończenie dawno nie widziałem. Co z tego że Legia przygotowuje się do sezonu. Widać nie dorośliśmy do tego aby z takimi ogórkami wyjść na boisko i wziąć co nasze tylko powinniśmy budować formę już na te potęgi z którymi rywalizujemy :zgon:

Ale nie martwcie się, za 2 lata MŚ więc tym razem na pewno wyjdziemy z grupy... ba będziemy bili się o medal :suicide:

Wróć do „Puchary Europejskie”