Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: romantyk_emil » 19 lip 2008, 13:57

Na prywatyzacji w Rosji nie tylko Abramowicz się wzbogacił ale wielu innych ludzi... nawet się mówi że tylko pierwszy milion można zdobyć legalnie, a następne są skutkiem przekrętów i itp.

Na pewno nie można Chelsea porównywać pod względem historii i trofeów do wyżej wymienionych klubów, bo te już od dobrych lat liczą się w Europie i na świecie.Ale dzięki trofeom można po wielu latach również należeć do elity najlepszych klubów. A dzięki pomocy Romka klub staje się lepszy.I dziwi mnie wypowiedzi niektórych osób że jakby Romek odszedł to klub zbankrutowałby i itp. Bo na pewno jakby Romek odszedł przyszedłby inny właściciel z dużą kasą, może nie wydawałby grubych milionów na transfery, które są przepłacane i to dużo, ale klub nadal należałby do ścisłej czołówki ligi.

Ja jestem kibicem Chelsea rok przed przyjściem Romka. Wcześniej nie interesowałem się piłką nożna, ale kiedyś przypadkiem z wujkiem oglądałem mecz Chelsea bodajże z Evertonem i od tego momentu kibicuje "The Blues".Nie oglądałem wszystkich meczów Chelsea, ale od trzech lat od kiedy mam canal+ to oglądam wszystkie mecze jakie transmituje ta stacja. :D :D

Wróć do „Anglia”