Akarin pisze:błąd
Jakoś dziwnie by to wyglądało, gdyby firma nadal opłacała kolarstwo a nie miała z tego żadnej korzyści (patrz reklama w nazwie grupy).- Barloworld informuje iż po poważnym rozważeniu sytuacji i zgodnie z przyjętą polityką odnośnie dopingu, wycofuje się ze sponsorowanie kolarstwa po zakończeniu Tour de France - poinformowano w wydanym oświadczeniu.
czeher pisze:Nie deprecjonujmy znowu az tak tej jazdy rosjanina na czas bo badz co badz jest on nie zlym czasowcem, moze nie odrobi az tyle do Cadela ale rowniez zbyt duzo nie straci
Na moment obecny to Manchov traci do Evansa te 30 sekund. Może i nie odstaje aż tak jeśli chodzi o ITT ale czekanie właśnie na czasówkę byłoby z jego strony głupotą. Jak dla mnie ta minuta przewagi na Cadelem jest dla niego kluczowa jeśli chcę wygrać tour. Zobaczymy czy będziemy się mieli okazję przekonać o tym. W końcu jutro i środę etapy, które pewnie zadecydują.
Tak oglądałem wczoraj tego Kohla i muszę przyznać, że całkiem całkiem. W końcu to on nadawał ton ucieczce dzięki której Sastre i Menchov nieco odrobili do Evansa. Teraz pewnie wszyscy faworyci będą mu się lepiej przyglądać, co nie zmienia faktu, że raczej nie powalczy w generalce.czeher pisze:Kohl musialby urwac sie czasowca na ponad 2minuty w gorach
Się będzie działoAkarin pisze:Środowy to w ogóle boski etap
Podobno Pererio miał wiele szczęścia, że nie zrobił sobie jeszcze większej krzywdy. Upadek wyglądał fatalnie