FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 22 lip 2008, 18:26

MeToYou pisze:Chyba najczysciej grajacy zawodnik w historii klubu.
:shock:
No nie wiem. Nie śledzę poczynań klubu od początku ( :lol: ), ale Oleguer nie sprawiał na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia jeśli chodzi o czystość gry. Większą uwagę zwróciłbym już prędzej na Puyola, który jeszcze kilka sezonów temu (niestety ostatnie dwa sezony miał nieco słabsze) faulował bardzo mało a kartek nie dostawał prawie wcale co jest nie lada wyczynem jak na środkowego obrońcę grającego na dodatek w takim zespole jak Barcelona gdzie obrona gra bardzo wysoko.
MeToYou pisze:Jesli on odchodzi to co z Henrique ? Prawdopodobnie zostanie... Leverkusen obejdzie sie smakiem.
Transfer Oleguera raczej nie ma wpływu na transfer Henrique. Brazylijczyk pójdzie na rok do Bayeru.
MeToYou pisze:przewidziane sa bonusy w zaleznosci od jego poczynan
w Amsterdamie
Ja czytałem, że dostaniemy hajs jeżeli Ajax załapie się do Ligi Mistrzów w kolejnych trzech sezonach tak więc nie chodzi tutaj bezpośrednio o poczynania Oleguera.
grzegorzfcb pisze:Mnie się wydaje, że jedna strzelił.
Ja też coś pamiętam tylko nie wiem z jakiego meczu. Może to był Puchar Hiszpanii jakiś? W każdym bądź razie chodzi mi po głowie bramka Oleguera po zamieszaniu w polu karnym z bliskiej odległości.
grzegorzfcb pisze:kto jest teraz zmiennikiem Alvesa
Wychodzi na to, że Puyol albo Caceres.

Wróć do „Hiszpania”