Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 22 lip 2008, 22:58

Vianuch pisze:Calderon niebezpiecznie zmierza w stronę Pereza i 'Galacticos'. Za wszelką cene chce wyciągnąc Ronaldo, nie wiem czy jest sens, aby skończyło się to wielkim konfliktem pomiędzy ManU-Ronaldo-Real, jeżeli ostatecznie Portugalczyk zdecyduje się przejść. Nie zdziwię się również, jeżeli w tym okienku nie kupimy nikogo.
czym do tego zmierza :?: tym że chce sciągnąć do nas najprawdopodobniej najlepszego piłkarza (obecnie) na świecie :?:

problemem Perez było to że oprócz gwiazd 'galacticos' nie było nikogo od pracy na boisku tzw czarnej roboty oraz fakt ze o ile do przednich formacji kupowaliśmy zawodników wybitnych (przeważnie) o tyle w tylnich formacjach stawialiśmy na ....pavones (po odjejściu Makeleke,Hierro)

nie powiesz mi ze Real nie ma obecnie wyrównanej kadry dobrze obsadzonej na każdej pozycji (no prawie, bo prawa pomoc i drugi rozgrywający i 3 napastnik leży u nas) :?:

a nie zapominij ze nawet Raul jest "za" transferem Ronaldo. i o ile myślałem ze nie wypowi sie w tej kwestii to o dziwo zrobił to i widać ze nie ma nikt z tym problemu

po drugie jaki konflikt?! jeśli - podkreślam jeśli, Man Utd zdecydwuje sie puścić Ronaldo to raczej nie dlatego ze Real złamał prawo...tylko najwyżej sam Ronaldo zadziała. Poza tym żęby był transfer musza dwie strony usiąść do negocjacji wiec wbrew Man Utd Real portugalczyka nie dostanie

po trzecie - zdziwisz sie jeśli nie przyjdzie Ronaldo przyjdą inni VDV i inne pomysły

Wróć do „Hiszpania”