Bobo ma wtyki (;)) i swoje wie więc powinno być ok. Do tego do niedawna trenował Lechie jego syn - Marcin hehe generalnie trzeba zobaczyć żeby stwierdzić jak nowy trener ogarnie zespół Lechiiczeher pisze: sumie biorac pod uwage tylko i wylacznie aspekt sportowy to bylaby to raczej zmiana na lepsze chociaz Bobo az takim wielkim fachowcem w moich oczach nie ejst
Dla Kubickiego statystyki nie są za dobre bo generalnie wprowadzając zespół do Ekstraklasy w większości przypadków mu nic nie wychodziło. Do tego dochodzi przygoda z Legią... A czy Kaczmarek jest lepszy? To się okaże (niekoniecznie w Lechii bo nie ma oficjalnego potwierdzenia, to są tylko moje przypuszczenia). Generalnie Bobo wyjujał Arkę i zdobył doświadczenie u Leo - a to się chwaliczeher pisze:jednak napewno lepszym niz Kubicki
Pewnie i tak by zagrali ustawieniem Kubickiego bo trener, który nie zna drużyny raczej wolałby nie ryzykować czyli standardowo 4-4-2 albo 4-5-1 (kiepskie dla LechiiFishbone pisze:Przed chwilą w TVN-e podawali, że zarząd z Kubickim jutro rozwiążą kontrakt za porozumieniem stron. Bogusław Kaczmarek dobry trener z doświadczeniem ale według mnie branie w obroty nowy zespół 3 dni przed pierwszym meczem będzie niekorzystne. Z drugiej strony zawsze uważałem, że trenera się nigdy nie powinno w trakcie sezonu zwalniać, więc lepiej, że nawet te 3 dni przed meczem on został