Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post autor: KajoFC » 23 lip 2008, 10:53

Nie rozumiem po co w ogóle najeżdżacie na Chelsea ? Przykro wam że Chelsea zachodzi już wyżej niż Arsenal i Liverpool ? Chelsea nie była mocnym klubem przed przyjściem Romana borykał się z problemami finansowymi i Roman je spłacił. Nie wiem czemu macie problem że Roman daje pieniądze na transfery ?? Skąd Arsenal i MU biorą pieniądze na transfery ?? Może z handlu narkotykami ?? Za co przyszedł Rooney ,Ronaldo ,Tevez ,Nani ,Anderson ?? Za co kupują swoich zawodników Real , Barca, Roma , Inter , Milan ?? Może za kartki na mięso ?? Bez udziałowców każdy klub jest niczym. Romek wykłada kasę na Chelsea bo jest głównym udziałowcem czyli właścicielem w innych klubach udziałowcami jest przynajmniej 3-4 osoby i tak sie spinacie na fakt że on jest jedne ? Romek przy najmniej nie obsadza w zarządzie klubu swojej rodziny jak to mam miejsce w przypadku MU i Glazera :lol: z tego co wiem to kibice MU nie są zbyt zadowolenia z właściciela klubu. I nie wypisywać głupo typu lewe pieniądze Romka żę jest Ruskiem i ma układy z kremlem bo pewnie fani Arsenalu niewiedzą jak wygląda u nich sytuacja a piepsza głupoty o innych
Rosyjski miliarder Alszir Usmanow stał się największym akcjonariuszem klubu piłkarskiego Arsenal Londyn. W piątek jego firma Red and White kupiła kolejne akcje, powiększając swój udział w klubie do 24,2 procent.
Alszir Usmanow, który dorobił się fortuny na rynku gazowym i hutniczym, posiada majątek szacowany przez magazyn "Forbes" na ponad 5,5 miliarda dolarów. I jest mu o tyle łatwiej pomnażać majątek, gdyż ten 55-letni biznesmen jest blisko związany z Kremlem.

Wróć do „Anglia”