Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 24 lip 2008, 14:39

Martinho pisze:Zreszta kibice Legii nie sa zbyt szczesliwi jak wraca ktos kto odszedl od nich do lepszego klubu albo gral wczesniej w jednym ze znienawidzonych klubow vide Kaczorowski (Chorzysto nigdy nie bedziesz legionista buhahahh).
Napinke oceniam na 3 w skali od 1 do 10 - stać cię na więcej, taka ranga zobowiązuje!

Kibice Legii, tak jak kibice każdego klubu nie są zadowoleni, gdy filar ekipy, dobry zawodnik odchodzi do innego klubu. Jednak atmosfera i okoliczności w jakich odchodziła z klubu „czarna skała” były mówiąc eufemistycznie anormalne, zawodnik na pewno nie zachował się w pełni fair wobec klubu i kibiców.

Sprawa Kaczorowskiego też wyglądała inaczej niż był łaskaw przedstawić ‘Internetowy napinacz” . Kaczorowski nie był lubiany przez cześć kibiców z innych powodów (jak kogoś interesuje to odsyłam do googli), nie zaś dla tego, że wcześniej grał w „znienawidzonym klubie”

Martinho nie odpisuj mi, jesteś na liście "ignore", szkoda czasu i energii na Twoje żałosne napinki. Jestem tolerancyjny i cierpliwy, ale wszystko ma swoje granice.

Obronne będziemy mieli najlepszą jeśli wróci Ouattara (w formie takiej jak w jego świetnym okresie gry w Legii), choć to mało prawdopodobne i jeśli dobrze będzie grał ten Hiszpan (na pewno lepiej od dość słabego Rzezniczaka)

Ci co mówią, że jest średni (może nawet słabiak co?) niech zobaczą jak świetnie radził sobie kapitan rezerw zespołu z I ligi hiszpańskiej, zaś nasz nowy nabytek był kapitanem drużyny z I ligi a nie rezerw, moim zdaniem sobie poradzi w naszej śmiesznej lidze i to bez problemów.

Wróć do „Polska”