Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 26 lip 2008, 17:55

Killerbean pisze:-Burdy we wiedniu
Straszne burdy we Wiedniu. Przykleili kilka vlekpek i pokrzyczeli w godzinach ciszy nocnej… straszne. To gorsze niż Tureckie hordy, które w dawnych wiekach próbowały zniszczyć miasto.
Killerbean pisze:Utrecht

Tak to wina kibiców Legii, że „fani” Utrechtu rozgoryczeni porażką z Legią zaczęli demolować swój własny stadion, wyrywać krzesełka, wbiegać na murawę. To wszystko przez tych ohydnych kiboli Legii - sprowokowali ich zwyrodnialcy z Warszawy. Dziwne, że redaktor Stec jeszcze nie opisał tych kibolskich wybryków Legii w Utrechcie.

Killerbean pisze:- zdemolowanie Warszawy
Tak kibice Legii zdemolowali Warszawę dużo bardziej niż Wehrmacht, SS, RONA, SA, w sierpniu, wrześniu, październiku 1944. Po wybrykach Legionistów, całe miasto legło w gruzach, co tam w gruzach kamień na kamieniu nie został. Znowu cały naród będzie musiał budować swoją stolice.

Ogólnie śmieszy mnie i wkurwia zarazem nazywanie kogoś „gównem” z powodu wybryków 100 – 150 pijanych/naćpanych dresiarzy i blokersów, którzy nie są kibicami Legii tylko zwyczajnymi chuliganami, a że są bardziej widoczni i lepiej zorganizowani niż chuligani w innych klubach to już inna kwestia. To tak jak by nazywać piwusa i Marco „nożownikami”, bo kilku zwyrodnialców zabiło kogoś nożem, dla mnie to też jest debilizm.

Szkoda, że w temacie Lecha rozmawiacie o Legii, no cóż kompleksy zazdrość mam nadzieje, ze Lechici się z tego wyleczą po tym sezonie jak zdobędą „majstra”, bo przecież jak zwykle idą na majstra. Tylko, że kończy się to miejscem poza podium, a nie MP.

Powodzenia w walce o mistrza, będzie Wam potrzebne.

Wróć do „Polska”