Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Killerbean » 26 lip 2008, 20:37

franz pisze:Ogólnie śmieszy mnie i wkurwia zarazem nazywanie kogoś „gównem” z powodu wybryków 100 – 150 pijanych/naćpanych dresiarzy i blokersów, którzy nie są kibicami Legii tylko zwyczajnymi chuliganami, a że są bardziej widoczni i lepiej zorganizowani niż chuligani w innych klubach to już inna kwestia. To tak jak by nazywać piwusa i Marco „nożownikami”, bo kilku zwyrodnialców zabiło kogoś nożem, dla mnie to też jest debilizm.
Mało się nie posikałem ze śmiechu , czytaj ze zrozumieniem bo to ci ewidentnie szwankuje , napisałem że szerzą gówno a nie są gównem , jest to dość spora różnica , bo nie mam zwyczaju nazywania ludzi gównem .
Nie mam też nic do kibiców Legii , z którymi mógłbym chętnie pogadać o piłce przy kilku piwkach .
Martwi mnie natomiast fakt , że za każdym razem ktoś mówi to tylko 150 pijanych debili a rzecz się powtarza i końca nie widać .

Jeżeli po kolejnym przeczytaniu tego co napisałem w poprzednich postach nadal czujesz się wkurzony to sorry ale nie było to moim celem .
franz pisze:Tak kibice Legii zdemolowali Warszawę dużo bardziej niż Wehrmacht, SS, RONA, SA, w sierpniu, wrześniu, październiku 1944. Po wybrykach Legionistów, całe miasto legło w gruzach, co tam w gruzach kamień na kamieniu nie został. Znowu cały naród będzie musiał budować swoją stolice.

Aż przykro się to czyta , rozumiem że wg ciebie miasto będzie zdemolowane , gdy wyglądem będzie przypominało lata wojny ?????

:shock:

Gratuluje postawy a na później trochę powagi życzę

Wróć do „Polska”