Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Post autor: red85 » 28 lip 2008, 15:40

Ciekaw jestem, jak bardzo by wszyscy fani United cieszyli się, gdyby zamiast Bułgarem interesowały się Diabły Eto'o. A tak kolejny raz działa zasada - nieważne, że X słabszy, ważne, że swój, to najlepszy.
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Berbę cenię od lat i chciałem go już na OT, kiedy odchodził z Bundelsigi. Teraz jest jeszcze lepszym graczem i jestem przekonany, że otoczony najlepszymi grajkami będzie jeszcze bardziej wartościowym piłkarzem.
Nikt nie pomyśli o tym (ale mnie to nie dziwi u niektórych fanów United), że Eto'o był kontuzjowany, a gdy był zdrowy, to Barcelona grała o niebo lepiej, zaś Berbatov zdrowy był cały czas. Czym miał błyszczeć więc Eto'o?
I dlatego wypadł z obiegu tych najlepszych. Klasę musi ponownie potwierdzić, bo utrzymać się na szczycie jest dużo trudniej niż się na niego wdrapać. A Etoo ze szczytu spadł i kwota 18 mln. funtów, o której mówił Kamil, jest na moje oka jak najbardziej rozsądna.

PS że niby w finale LM byliśmy gorsi od CFC? Dobry żart, ale to nie jest topic o dowcipach.

EDIT
Ja bym się cieszył i to niezmiernie ale nie da się niektórym wytłumaczyć tego że Samuel jest lepszy od Bułgara ale co zrobisz ...
A niektórym się nie przetłumaczy, że ktoś może mieć inne zdanie. Etoo BYŁ GANIEALNY kilka lat temu. Teraz to już inny zawodnik. Berbatov zaś z roku na rok notuje progres i jestem przekonany, że w wielkim klubie by błyszczał. Moje zdanie opieram na WŁASNYCH obserwacjach(ja po prostu oglądam mecze regularnie, a swoje poglądy nie buduję tylko w oparciu o środowe wieczory z TVP). Nie próbuję nikomu wmówić, że to jest prawda absolutna, ale mam PRAWO, aby tak sądzić. Tak trudno to zrozumieć ?
Ostatnio zmieniony 28 lip 2008, 15:47 przez red85, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Anglia”