Oczywiście, że głupie zdanie, bo nie zgadza się z przyjętym przez Ciebie (jako jedyny właściwy) światopoglądem. Ciągle słyszę argumenty o golach Etoo. Ja tego nie neguję. Mówię jedynie o tym, jak Kameruńczyk prezentuje się na boisku. Wystarczy po prostu zobaczyć w akcji by widzieć, że to już nie jest ten "world beater" co jeszcze 2-3 lata temu. Wolę w United Berbatova i śmieszne jest to, że próbujecie do tego dopisać jakąś chorą ideologię. Bułgar jest sprawdzony w PL, jest świetnie wyszkolony technicznie, potrafi grać z dobrym skutkiem głową oraz tyłem do bramki. Faktycznie, stwierdzenie, że jest lepszym wyborem niż rozkapryszona, upadłą gwiazdka, której nie chcą w słabszej od nas Barcie, jest głupie i pozbawione sensu.Wilmore pisze:Ależ tu nikt nie napisał, że nie możesz mieć innego zdania, my tylko napisaliśmy, że to głupie zdanie.red85 pisze: A niektórym się nie przetłumaczy, że ktoś może mieć inne zdanie.
Cóż za błyskotliwy wniosek! Niestety, ale czytając Twoje wypowiedzi, na więcej nie liczyłem. Przecież możesz jeszcze nie wiedzieć, że istnieje takie pojęcie jak wyrównany mecz.A ze niby lepsi byliscie? Dobry zart