Nigdzie nie chwaliłem Ronaldo za to, że raz na 2 miesiące strzeli hat-tricka z ogórkami.Ronaldo strzeli z ogórkami 3 gole to go wychwalasz, ale jak Eto'o strzeli to lekceważysz - bo to ogórki były. Ile grali i ile strzelali w sezonie w innych meczach nie ma w tym momencie znaczenia.
Ja nie rozpaczam ja jestem pewien swego. Szydzili już ze mnie przed sezonem jak się upierałem, że para Rio-Vida jest najlepsza na świecie, szydzili jak mówiłem, że mocno powalczymy o dwie korono, szydzili jak mówiłem, że VDS jest jednym z najlepszych bramkarzy na świecie. Szydzili jak mówiłem, że Premiership jest najlepsza na świecie i że inne ligi mogą jej czyścić buty i jestem pewien, że znowu wyjdzie na moje.to jest zajebisty zwrot, taki rozpaczliwy trochę.
A ja jestem pewien, ze jak przejdzie Berbatov to każdy zapomni o "bękarcie" i będzie się nim zachwycał. Na Carricka też psioczonoJa bym się cieszył i to niezmiernie ale nie da się niektórym wytłumaczyć tego że Samuel jest lepszy od Bułgara ale co zrobisz ... Myślę sobie tak jeśli sprowadzilibyśmy Eto'o o czym marzę on nie dostał by żadnej kontuzji to prawie wszyscy kibice United byli by wdzięczni Fergiemu za to że sprowadził byłego gracza Barcelony a nie Dimitara