Napisz choć jedną mądrą rzecz. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis !Mentor pisze:Kamil232 napisz coś jeszcze. Pliiiiiiiiiiiiiiiis.
Za takie posty powinien lecieć dożywotni ban. To już stanowczo za duże natężenie idiotyzmu na jeden post.Mnie dziwi fakt że partner z drużyny który otrzymuje podanie od Rooneya potrafi coś z tą piłką dalej zrobić, bo Kamil chyba dostałby orgazmu a przynajmniej nogi by mu się ugięły
A co jest złego w oglądaniu c+? To, że się ogląda c+ znaczy, że ślepo wierzy się temu, co wypowiadają tamtejsi komentatorzy? Eureka! To już mnie nie dziwi, skąd te gadki kibiców La Liga. Tam w każdym meczu można usłyszeć takie kwiatki jak "Eric Abidal to obecnie najlepszy lewy obrońca świata". Musicie jednak wbić sobie do głów, że nie wszyscy tacy są. Niektórzy po prostu oglądają mecz i na podstawie własnych obserwacji wyrabiają sobie zdanie. Dlatego mnie nie potrzeba słów Darka Sz., że Berbatov to klasowy napastnik. Ja to widzę tydzień w tydzień. Tak samo jak to, że Etoo już taki świetny nie jest i nawet krzyki fanów Barcy w tym temacie tego nie zmienią.Widze tez, ze ogladanie canal+ ci nie najlepiej sluzy. Ogolnie odradzam sluchanie komentarza pana X z canalu+, ktory przezywa orgazm przy kazdej akcji pewnej druzyny. Jesli ktos oglada jedynie canal+ i na tej podstawie wyciaga wnioski to szczerze wspolczuje, wszak ciezko jest byc tak ograniczonym zyciowo w 21 wieku.