red85 pisze:Tam w każdym meczu można usłyszeć takie kwiatki jak "Eric Abidal to obecnie najlepszy lewy obrońca świata". Musicie jednak wbić sobie do głów, że nie wszyscy tacy są. Niektórzy po prostu oglądają mecz i na podstawie własnych obserwacji wyrabiają sobie zdanie. Dlatego mnie nie potrzeba słów Darka Sz., że Berbatov to klasowy napastnik. Ja to widzę tydzień w tydzień. Tak samo jak to, że Etoo już taki świetny nie jest i nawet krzyki fanów Barcy w tym temacie tego nie zmienią.
Z tym komentowaniem to pojechales. Lubie sie dop... o takie szczegoły. Leszek Orlowski i Abidal najlepszy na świecie, tak to wyglada jak Raul w koszulce Blaugrany. Bluźnisz i to ostro.
Berbatov pewny, jak narazie z tego co widzialem i pamietam to wygral on nie jeden mecz dla MU czy Arsenalu i dalej Chelsea. Takie sytuacje jak on miewal to przy negocjacjach powinien przedstawiać Ferguson przy ewentualnym zakupie. Gosciu jest dobry i to wszystko, strzela przecietna ilosc goli, a zawala za duzo. Klamie, raczej nie.Bask pisze:red85 napisał:
I dlatego od początku mówię, że wolę bardziej pewnego Berbatova
Tak naprawde nie wiem o co chodzi w calej rozmowie, bo ktos wspominal o 3 stronach i nie chcialo mi sie czytac, ale mam tylko nadzieje, ze ktos nie stawial Berbatova na równi z Eto'o czy uznal go za lepszego grajka.