FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2263
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo » 28 lip 2008, 21:28

(L)oczkerson pisze:Gdzieś czytałem że zarabia jakieś 3,5 mln €...
I mnie się obiła też o uszy ta kwota.
Co do lewoskrzydłowego.Mnie również nie przypadł do gustu Rosjanin [ Nie twierdzę, że jest słabym piłkarzem ] , ale większość zachwycało się tylko jednym meczem w ME Arszavina i to tyle ponieważ niestety nic wielkiego w tym turnieju nie pokazał.W Pucharze UEFA wiadomo zagrał na równym poziomie prowadząc Zenit do triumfu w rozgrywkach.Choć nie oglądam regularnie rozgrywek Ligi rosyjskiej to nawet jak tam brylował to wcale nie musi być tak w PD ponieważ jak by nie patrzą jest to silniejsza liga.Mnie osobiście marzy się Silva.Uwielbiam oglądać grę Davida.Jego technika, niepozorność,sposób poruszania się na boisku jest magiczny.Owszem, tak jak napisałeś Mentor nie będzie on strzelał tyle bramek co R10, ale myślę, że on może być dobrym asystentem dogrywając piłki Francuzowi, Bojanowi, Eto'o czy Messiemu.Zastanawiam się czy Txiki nie mógł by włączyć do transakcji Villi :think: Valencia jak każdy wie ma poważne kłopoty finansowe więc gdyby Blaugrana zaproponowała by za dwóch grajków około 60 milionów, dlaczego nie ? Gdyby Villa przyszedł zamiast np. Benzemy to byłbym zadowolony.

Wróć do „Hiszpania”