Do tego dołożył jeszcze 11 asyst.kamiljozefkowo pisze:Co do ich gry w swoich ligach to arszawin jest rzeczywiście gwiazdą od kilku lat. W zeszłym sezonie strzelił 10 bramek w Premier Lidze...
W gruncie rzeczy zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Różnice są na tyle niewielkie, że nie ma się o co spierać. Pozostaje mieć nadzieję, że jeden z tej dwójki wyląduje u nas. Przypuszczam, że długo czekać nie będziemy bo przed pierwszym meczem eliminacyjnym do Ligi Mistrzów zgłosić należy zawodników z których będziemy korzystać. To powinno przyspieszyć ewentualne transfery w naszym wykonaniu.
Nie powiedziałby. Pisać, że Valencia nie ma kłopotów finansowych przy tak olbrzymim długu (czytałem coś o kwocie 800 mln euro) to przesada, ale również nie zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że Valencia musi sprzedać swoje gwiazdy a znam takich osobników.Hanni pisze:Valencia ma takie kłopoty finansowe jak i Liverpool, czyli praktycznie żadnych.
Tak czy inaczej jestem przekonany, że przynajmniej jeden z dwójki najlepszych piłkarzy Valencii jest do wyciągnięcia.
Jeżeli Samu ma ostatecznie odejść to na pewno bardziej nam się przyda Drogba niż Benzema. To jasne.Hanni pisze:No tak, ale Didier bardziej by się Wam przydał
Tyle tylko, że mnie wciąż nie przekonuje ten Henry, ale może po prostu jestem człowiekiem małej wiary i będę musiał za jakiś czas posypywać obficie głowę popiołem czego sobie i Wam życzę