FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 29 lip 2008, 0:39

kamiljozefkowo pisze:Co do ich gry w swoich ligach to arszawin jest rzeczywiście gwiazdą od kilku lat. W zeszłym sezonie strzelił 10 bramek w Premier Lidze...
Do tego dołożył jeszcze 11 asyst.

W gruncie rzeczy zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Różnice są na tyle niewielkie, że nie ma się o co spierać. Pozostaje mieć nadzieję, że jeden z tej dwójki wyląduje u nas. Przypuszczam, że długo czekać nie będziemy bo przed pierwszym meczem eliminacyjnym do Ligi Mistrzów zgłosić należy zawodników z których będziemy korzystać. To powinno przyspieszyć ewentualne transfery w naszym wykonaniu.
Hanni pisze:Valencia ma takie kłopoty finansowe jak i Liverpool, czyli praktycznie żadnych.
Nie powiedziałby. Pisać, że Valencia nie ma kłopotów finansowych przy tak olbrzymim długu (czytałem coś o kwocie 800 mln euro) to przesada, ale również nie zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że Valencia musi sprzedać swoje gwiazdy a znam takich osobników.

Tak czy inaczej jestem przekonany, że przynajmniej jeden z dwójki najlepszych piłkarzy Valencii jest do wyciągnięcia.
Hanni pisze:No tak, ale Didier bardziej by się Wam przydał
Jeżeli Samu ma ostatecznie odejść to na pewno bardziej nam się przyda Drogba niż Benzema. To jasne.

Tyle tylko, że mnie wciąż nie przekonuje ten Henry, ale może po prostu jestem człowiekiem małej wiary i będę musiał za jakiś czas posypywać obficie głowę popiołem czego sobie i Wam życzę :P

Wróć do „Hiszpania”