Bardzo chętnie, ale radzę spojrzeć kto sprowadził dyskusję na te tory, z pewnością nie ja.zamiast podyskutowac dla odmiany na poziomie?
mozna miec inne zdanie, mozna wolec inny typ napastnika ale bajac caly czas o koncu barcelony, zaslepieniu jej kibicow obraza kilka osob na tym forum
a tu chyba nie tedy droga? czy moze sie myle?
W LM w ilu strzelił? I powtarzam gole to nie wszystko. Po tym co zobaczyłem w spotkaniach z MU to była żenada. Etoo sprzed dwóch lat to był zawodnik o dwie klasy lepszy.zeby nie bylo ze offtopuje - eto'o pokazal w minionym sezonie (mimo kontuzji - ktore ogarnely caly zespol) ze nie stracil umiejetnosci strzeleckich. strzelal w prawie kazdym meczu w ktorym gral. niewielu graczy ma taka ceche
Nie zgadzam sie. Bułgar gra w przeciętnym zespole co od razu sprawia, że ma mniej okazji do zdobycia bramki. A pokazał w meczu z nami czy choćby z Arsenalem na Emirates, że jest zawodnikiem świetnym.od berbatova caly czas jest lepszy
Zgadza się, ale rozmawiamy o teraźniejszości i tamten sezon miał o lepszy od Kameruńczyka.adebayor mial swietny sezon ale to jego dopiero pierwszy wielki sezon
Tutaj po częsci się zgodze, ale jednak pod koniec sezonu Didier pokazał to co potrafi.drogba zagral gorzej niz eto'o w minionym sezonie . do tego didier (mimo naprawde wysokich umiejetnosci) jest jednym z bardziej chimerycznych pilkarzy na swojej poozycji - co mozna przesledzic sprawdzajac statystyki tego goscia
Co w tym takiego szokującego? Jeśli by wziąć 10 kibiców Arsenalu jestem pewien, że wiekszość wolałby w zespole Adebayora.![]()
Nie. Najlepszy jest Torres, potem Zlatan, następnie Villa i Adebayor.Najlepszy jest Rooney, potem Tevez. Następnie Berbatov i Manucho.