Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 1:25

zamiast podyskutowac dla odmiany na poziomie?

mozna miec inne zdanie, mozna wolec inny typ napastnika ale bajac caly czas o koncu barcelony, zaslepieniu jej kibicow obraza kilka osob na tym forum

a tu chyba nie tedy droga? czy moze sie myle?
Bardzo chętnie, ale radzę spojrzeć kto sprowadził dyskusję na te tory, z pewnością nie ja.
zeby nie bylo ze offtopuje - eto'o pokazal w minionym sezonie (mimo kontuzji - ktore ogarnely caly zespol) ze nie stracil umiejetnosci strzeleckich. strzelal w prawie kazdym meczu w ktorym gral. niewielu graczy ma taka ceche
W LM w ilu strzelił? I powtarzam gole to nie wszystko. Po tym co zobaczyłem w spotkaniach z MU to była żenada. Etoo sprzed dwóch lat to był zawodnik o dwie klasy lepszy.

od berbatova caly czas jest lepszy
Nie zgadzam sie. Bułgar gra w przeciętnym zespole co od razu sprawia, że ma mniej okazji do zdobycia bramki. A pokazał w meczu z nami czy choćby z Arsenalem na Emirates, że jest zawodnikiem świetnym.

adebayor mial swietny sezon ale to jego dopiero pierwszy wielki sezon
Zgadza się, ale rozmawiamy o teraźniejszości i tamten sezon miał o lepszy od Kameruńczyka.
drogba zagral gorzej niz eto'o w minionym sezonie . do tego didier (mimo naprawde wysokich umiejetnosci) jest jednym z bardziej chimerycznych pilkarzy na swojej poozycji - co mozna przesledzic sprawdzajac statystyki tego goscia
Tutaj po częsci się zgodze, ale jednak pod koniec sezonu Didier pokazał to co potrafi.
:shock:
Co w tym takiego szokującego? Jeśli by wziąć 10 kibiców Arsenalu jestem pewien, że wiekszość wolałby w zespole Adebayora.
Najlepszy jest Rooney, potem Tevez. Następnie Berbatov i Manucho.
Nie. Najlepszy jest Torres, potem Zlatan, następnie Villa i Adebayor.

Wróć do „Anglia”