Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Post autor: red85 » 29 lip 2008, 8:35

Dobre Laughing Tylko Eto odchodzi z Barcelony głównie ze względów pozasportowych, no ale Ty oczywiście o niczym nie wiesz.
Niejeden raz wspomniałem o rozkapryszonej gwiazdce, ale Ty tego zapewne nie wiesz- nie czytasz postów drugiej strony podobnie jak Twoi kompani. Dopisujecie do nich tylko jakąś chorą ideologię. W Waszych głowach się nie mieści, że ktoś raczy mieć inne zdanie.
Klasowego zawodnika chyba postanowil kupic Sunderland i dlatego ponoc zlozyli za niego oferte w wysokosci 12 mln euro. Czyli wychodzi na to, ze albo zrobia interes zycia i kupia tego swietnego, lepszego od Teveza napastnika, albo Keane jest idiota. Jak to wytlumaczysz red, ze ktos moze chciec dac za Sahe 12 mln?
Ależ to banalnie proste i aż dziw bierze, że muszę to tłumaczyć. Saha to człowiek ze szkła, który nie jest nawet gwarantem tego, że wystąpi w 10-ciu meczach. Keano może jednak chce zaryzykować i twierdzi, że 12 mln euro to niewiele. Zresztą, nie sądzę, żeby było wiele prawdy w tych donosach.
"Eto bez formy od 2 lat" ma o niebo lepszą średnią niż wielki Berbatov, który powinien zabiegać o Złotą Piłkę(a z niewyjaśnionych przyczyn tak nie jest).
I do tego sprowadza się ta dyskusja. Wy ciągle o bramkach, a ja o WRAŻENIACH z oglądanych meczów. Berba gra obecnie w nie najlepszym zespole(delikatnie mówiąc), a i tak jest niekwestionowaną gwiazdą najlepszej ligi na Starym Kontynencie.
Eto jest po prostu sporo lepszym piłkarzem od Dimitara. Czy tego chcesz czy nie.
Takie jest Twoje zdanie. Nikt tego nie potrafi zweryfikować, więc po kiego ta cała dyskusja? Pierwszy raz się w ogóle spotykam z tego rodzaju konwersacją - przez kilka dobrych stron urażeni kibice Barcy próbują wszystkich dookoła przekonać, że niebieski jest ładniejszy od pomarańczowego.

Transfery wewnątrz PL zawsze są "przesadzone" i myślałem, ze już każdy zdaje sobie z tego sprawę. Niestety, myliłem się.
dlatego apeluje - jezeli chcecie dyskutowac na poziomie to darujcie sobie tak glupawe stwierdzenia jak te o zaslepieniu i zycie przeszloscia. bo tak nie jest
Zabawne jest to, że to najpierw w naszą stronę poleciały takie zarzuty(że niby Berba to "nasz" i dlatego mówimy, że lepszy <rotfl>!!!), a jak ktoś z kibiców United posunie się do takiego stwierdzenie(w tym wypadku jego użycie jest dużo bardziej - z oczywistych wzgledów - zasadne), to wtedy rozmowa rzekomo wkracza na niski poziom. Trąci hipokryzją.

Wróć do „Anglia”