Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Bask » 29 lip 2008, 13:49

red85 pisze:W Waszych głowach się nie mieści, że ktoś raczy mieć inne zdanie
:lol:
red85 pisze:Niejeden raz wspomniałem o rozkapryszonej gwiazdce, ale Ty tego zapewne nie wiesz
Wiem, że wspomniałeś. Tylko co z tego? Na końcu napisałeś o tym, że zatracił klasę i dlatego odchodzi :lol: Nieźle mieszasz :)
red85 pisze:Tyle tylko, że Etoo swoją klasę zatracił i dostrzegają to chyba wszyscy poza kibicami Barcy. Nawet Guardiola to zobaczył.
:]
red85 pisze:Takie jest Twoje zdanie. Nikt tego nie potrafi zweryfikować,
U napastników łatwo to zweryfikować :]

red85 pisze:- przez kilka dobrych stron urażeni kibice Barcy próbują wszystkich dookoła przekonać, że niebieski jest ładniejszy od pomarańczowego.
red85 pisze:Śmieszne to trochę. Wystarczy tylko powiedzieć, że nie uważa się, że Etoo to Bóg, a kibice Barcy tworzą w topicu United dyskusję na kilka stron.
red85 pisze:Kibice Barcy nadal żyją sukcesami sprzed lat
red85 pisze:Śmieszne to trochę. Wystarczy tylko powiedzieć, że nie uważa się, że Etoo to Bóg, a kibice Barcy tworzą w topicu United dyskusję na kilka stron.
Mam nadzieje, że dopiszesz coś w tym stylu jeszcze kilka razy. Przez to na pewno Twoje argumenty i Twoje posty staną się jeszcze bardziej wiarygodne.

p.s. Kamil dobrze, że powiedziałeś mi jak się ocenia zawodników(nie formę tylko klasę itd.). Ocenia się tylko na podstawie ostatniego sezonu i dlatego Torres>wszyscy i Adebayor prawie najlepszym napastnikiem świata :ok:

Wróć do „Anglia”