Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 15:39

A to jest świetny przykład na to jak bardzo jesteś zaślepiony. MU wygrało ligę i LM to od razu rodzi się pytanie kto jeszcze tego ostatnio dokonał ? Przecież my jesteśmy najbardziej zajebiści. Dopiero po wysłaniu następuje lekkie ostudzenie emocji i euforii, nadchodzi pora na jakieś tam myślenie po czym zapala się żarówka " Barca ".
Porto nie wygrało.
O czym za przeproszeniem Ty pieprzysz? Doskonale wiem, że oprócz nas dokonała tego ostatnio Barca i Porto w 2004 roku. I jesli w ciągu 9 lat udało się to trzem zespołom to uważam to za spory wyczyn to wszystko. Co ty mi koleś chcesz wmówić? Że jestem zaślepiony i dlatego za najlepszego napastnika świata uważam zawodnika Liverpoolu? Że jestem zaślepiony bo za najlepszego bramkarza świata uważam zawodnika Realu? Nie sądź innych swoją miarą.
Mu nie musi niczego udowadniać w lidze, nigdy nie musiało a Europa to nie liga. Myślę że autor tej wypowiedzi miał bardziej na myśli to że MU wygrało LM i nagle wam woda sodowa odbija tak jakby to było normalne, a to właśnie nowość jest a żeby ją nie było będą musieli to udowodnić.
Jaka sodówka. O CZYM TY PIER****? Kogo tak wywyższam? Kiedy dałem do zrozumienia, że regularnie to wygrywaliśmy?

Wróć do „Anglia”