O czym za przeproszeniem Ty pieprzysz? Doskonale wiem, że oprócz nas dokonała tego ostatnio Barca i Porto w 2004 roku. I jesli w ciągu 9 lat udało się to trzem zespołom to uważam to za spory wyczyn to wszystko. Co ty mi koleś chcesz wmówić? Że jestem zaślepiony i dlatego za najlepszego napastnika świata uważam zawodnika Liverpoolu? Że jestem zaślepiony bo za najlepszego bramkarza świata uważam zawodnika Realu? Nie sądź innych swoją miarą.A to jest świetny przykład na to jak bardzo jesteś zaślepiony. MU wygrało ligę i LM to od razu rodzi się pytanie kto jeszcze tego ostatnio dokonał ? Przecież my jesteśmy najbardziej zajebiści. Dopiero po wysłaniu następuje lekkie ostudzenie emocji i euforii, nadchodzi pora na jakieś tam myślenie po czym zapala się żarówka " Barca ".
Porto nie wygrało.
Jaka sodówka. O CZYM TY PIER****? Kogo tak wywyższam? Kiedy dałem do zrozumienia, że regularnie to wygrywaliśmy?Mu nie musi niczego udowadniać w lidze, nigdy nie musiało a Europa to nie liga. Myślę że autor tej wypowiedzi miał bardziej na myśli to że MU wygrało LM i nagle wam woda sodowa odbija tak jakby to było normalne, a to właśnie nowość jest a żeby ją nie było będą musieli to udowodnić.