Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 15:53

nie odpowiedziałeś na najważniejszą częśc, czyli ile razy zdobyliście oba tytuły.
A co to ma do rzeczy?
Czy w tym sezonie znowu macie zamiar odpaść w fazie grupowej?
W ciągu 9 lat zdarzyło się to raz. Real bodaj od 5 lat nie może przejść 1/8 finału. Barca przed 2005 rokiem znaczyło gówno. Milan teraz nawet nie awansował do LM. Juve już dawno wypadło, a Bayernu w zeszłym roku w ogóle nie awansował. Każdemu zespołowi zdarzyła się taka zadyszka, więc po co stosujesz taką żałosną prowokacje jak by to było coś niezwykłego, że jeden sezon nam nie wyszedł?
chodzi mi o sam finał. Nie musisz udawać super inteligentnego i tak Ci nie wychodzi.
Co z tymi finałami? O wielkości zespołu świadczy, ze mimo słabej gry potrafi wygrać :]

Żyjcie chwilą, bo nie sądzę, że potrwa ona długo
W ciągu 9 lat tylko Milan i Real wygrało PE dwa razy. Tak więc widać, że każdy klub który wygra LM zyje chwilą.

Wg mnie musicie jeszcze udowodnić, że macie naprawdę taka zajebistą drużynę, jak sądzicie, w tym sezonie
Nie odpowiedziałeś na pytanie. A jeśli Barcelona wygrała w ciągu 2 lat 2x Mistrzostwo i Puchar Europy to była zajebista. A jak Manchester United wygrał w ciągu 2 lat 2 x mistrzostwo i Puchar Europy to musi jeszcze udowodnić, ze jest zajebisty?
Jesli zajdziecie do finału/ półfinału LM i wygracie ligę to można powiedzieć i ja to też powiem, że jesteście zajebiści. Ale to tego długa i cieżko droga.
Jeśli zajedziemy do Finału czy półfinału LM to będziemy hiper hiper zajebiści. Bo nie udało się to żadnemu innemu triumfatorowi LM, żeby w kolejnym sezonie zaszedł tak daleko.
Chciałeś nam przecież pokazać że jesteście jedyni. Nie pisz teraz że tak nie było.
Ty to ziomek jestes prze agent. Wiesz lepiej co chciałem przekazać...:lol:
Doskonale wiedziałem, ze i Barcie i Porto(Tego to nawet Ty nie wiedziałeś :D) się to udało. A Porto to wiadomo jaką ma ligę. Więc jeśli powtórzyliśmy wyczyn tej wielkiej, galaktycznej, mistrzowskiej Barcelony to uważam, ze jesteśmy równie zajebiści. To wszyskto.

Wróć do „Anglia”