Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 16:03

Ale z Tobą i tak nie warto dyskutować. Plonk.
Skoro nie warto to po co się odzywasz? Chciałeś błysnąć? Musisz sie dowartościowywać takimi zwrotami?
Byliście o dwie klasy gorsi, w każdej formacji, od bramki po atak.
Owszem byliśmy. w JEDNYM meczu, w którym na 4 podstawowych obrońców zagrał jeden. Ciekawe jakby Milan zagrał bez Nesty Maldiniego i Jankulovskiego, no ale bywa. Do tego 3 dni wcześniej stoczyliśmy heroiczny bój o Mistrzostwo z Evertonem wyciągając z 0:2 na 4:2, kiedy wasi gracze pili se soczek na trybunach. Do tego przez cały rok odpoczywali i w sezonie zagrali 2 dobre mecze.
To miałem na myśli pisząc pechowe.'
Ja wam tylko zycze Kamil, zebyscie grali tak pieknie jak Barcelona 3 albo 2 lata temu. Moze wtedy ludzie powiedza, ze gracie najledniejsza i najlepsza pilke w Europie.
Graliśmy oj graliśmy, ale do tego trzeba oglądać mecze w PL, a nie tylko ograniczać się na swoją ligę.

Dla mnie po prostu emota którą dałeś na końcu tego zdania oraz sytuacja w jakiej to pisałeś ewidentnie wskazuje na takie zamiary.
To już jest żałosne. Wiem, że trudno przyznać się do błędu no ale bez przesady.
Nie jestem twoim ziomkiem. Nie golę nóg. Cristiano może nim być.
Bez komentarza :?

Piękne słownictwo swoją drogą
To drugie zostało zmienione od razu jakbyś nie zauważył. A to pierwsze no cóz, jakby ktoś Ci coś ciągle wmawiał bez podstawnie może i Tobie by puściły nerwy.

2000- Ćwierćfinał
2001- Ćwierćfinał
2002- Półfinał
2003- Ćwierćfinał
2004- 1/8 finału
2005- 1/8 finału
2006- Rozgrywki grupowe
2007- Półfinał
2008- Puchar Europy.

Ale wg. Ciebie rok 2006 jest pewnie wyznacznikiem?

Wróć do „Anglia”