Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 29 lip 2008, 16:11

Kamil232 pisze:Nie odpowiedziałeś na pytanie. A jeśli Barcelona wygrała w ciągu 2 lat 2x Mistrzostwo i Puchar Europy to była zajebista. A jak Manchester United wygrał w ciągu 2 lat 2 x mistrzostwo i Puchar Europy to musi jeszcze udowodnić, ze jest zajebisty?
powtarzam, że chodzi mi o 3 sezony z rzędu. 3 sezony z tutułami. Jesli wam się to uda to można powiedzieć, ze jesteście naprawdę super fajni. Na razie czeka was cięzka walka o mistrza i LM. Jesli wygracie jeden z tych tytułów to nie ma sprawy, można bez problemów powiedzieć, ze jesteście naprawdę zajebiści. Barcelona z tamtego okresu nie była dla mnie aż tak hipermega kosmiczna, nie udało im się wszystkiego tego potwierdzić w 3 sezonie. Choć i tak grali ładną piłkę i mi sie to podoba w ich zespole. Za to samo cenie Arsenal.
Kamil232 pisze:Jeśli zajedziemy do Finału czy półfinału LM to będziemy hiper hiper zajebiści. Bo nie udało się to żadnemu innemu triumfatorowi LM, żeby w kolejnym sezonie zaszedł tak daleko.
o tym własnie mówię. Wtedy nie bedziecie aż "hiper hiper zajebiści" tylko potwierdzicie, że macie najlepszy zespół na świecie i możecie się z tego cieszyć. Jesli nic nie wygracie to wiesz jak to sie skończy? Zacznie sie nagonka i wrzuty, że ManU sie skończyło, Cristiano to żelboy itp. chyba zdajesz sobie z tego sprawę.
Kamil232 pisze: a Bayernu w zeszłym roku w ogóle nie awansował
nasza sytuacja w tamtym sezonie była ciężka, ale to głownie przez Felixa i brak odpowiednich wzmocnień. Nie zastąpiono graczy, którzy odeszli takimi samymi lub podobnej klasy. Przez to mieliśmy masę problemów.
red85 pisze:Bo skąd niby wnioski, że ktokolwiek ostatnio wywyższał jakiegokolwiek piłkarza United w tym temacie? Że niby ktoś z fanów United mówił, jacy to jesteśmy nie do pokonania? Ubzdurałeś coś sobie drogi Akarinie i zamiast przyznać się do błędu, przeprosić, idziesz w zaparte wysyłając jeszcze innych do lekarza.
fakt, chodziło mi o Berbatova, ale on ma być piłkarzem ManU na dniach, więc można to podciagnąć pod to co napisałem :P
red85 pisze:Gramy świetny futbol od ok. dwóch lat. Tego nie odbiorą nam nawet najwięksi nasi przeciwnicy.
gracie ładnie, szybko, ale często sie męczycie ze słabszymi. Albo zachwycacie sie jak rozwalicie Derby 4:0. A jak taka Chelsea wygrywa z nimi 6:1 to są cieniasy, bo grają brzydko.

edit: http://sport.onet.pl/0,1248702,1796897,wiadomosc.html

Onet pojechał :lol:
Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 16:18 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”