No pewnie - fani Barcy bronią swojego to nie są zapatrzeni. Fani United bronią aktualnie piłkarza SPurs, to na pewno są ślepo zapatrzeni. Daj już spokój.fakt, chodziło mi o Berbatova, ale on ma być piłkarzem ManU na dniach, więc można to podciagnąć pod to co napisałem
Nasi goście w tym temacie nie potrafią jednak tego zrozumieć. Ja starałem się im to wytłumaczyć przez kilka ostatnich stron - fani Barcy jednak nadal nie mogą pojąć, że nie każdy tańczy tak, jak oni zagrają.Tak jak ktos juz wspominal - stwierdzenie "kto lepszy , kto gorszy" jest bardo subiektywne , dlatego przydaloby sie troszke tolerancyjnosci.
Że niby ma być sprzedany? Czemu? Jaki jest sens w pozbywaniu się gościa, który dostał kilka szans i może tylko raz zawiódł. Taki Anderson, czy Tevez mieli zdecydowanie gorsze wejście do drużyny, a jakoś nikt nie myślał o pozbywaniu się tych zawodników. W Afryce był jednym z lepszych naszych zawodników.PS. Czekam jeszcze na info o Simpsonie
PS jeśli w tym roku w półfinale nie mielibyśmy Rio i spółki to też dostalibyśmy łomot. Na tym poziomie takiej straty nie da się w żaden sposób nadrobić. To nawet nie chodzi o osłabienie samej obrony - pewność siebie całej drużyny spada - począwszy od bramkarza, a na napastnikach kończąc.