Koszykówka w Polsce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 lip 2008, 23:21

Martinho pisze:Co to Slaska to sie ciesze, ze maja jeszcze szanse bo lubie ten zespol. Poza tym juz byly chyba jakies przypadki zaproszen do ligi w naszym kraju i nikt nie sapal.
Ja sapałem :P A moje sapanie usłyszysz na poprzedniej stronie gdzie tak się nasapałem że aż od tego sapania powstał post :o Cud? :think: Może powoli stajemy się drugą Irlandią :think: :lol:
Jakoś przeżyłem przepis o kupowaniu miejsca w lidze przez bogatych, a niech bogaci sobie grają w Ekstraklasie bo to słaba liga jest a ci przynajmniej ją wzmocnią i nie będą tracili czasu na przechodzenie po kolejnych szczeblach - pomyślałem.
Ale przyznawania dzikiej karty już przeżyć w stanie nie jestem :evil: Najpierw chciano je przyznać Poznaniowi, Warszawskiej Legii która klepie biedę i nie wiem co by miała robić w Ekstraklasie no i Łodzianom. W lidze zagra tylko Poznań bo miał kasę... Teraz za wszelką cenę chce się ożywić Śląsk :roll: No albo przepisy są przepisami albo najlepiej jak ich nie będzie. I nie ważne czy to Śląsk, czy w piłce Legia, Wisła lub Bytom. Chcemy mieć profesjonalne ligi to nie powinno być takich szopek. Zasady takie same dla wszystkich i zawsze wg przepisów :!: A może w ramach kolesiostwa przyznać miejsce w lidze Flocie Świnoujście? Bo to fajne chłopaki są to niech sobie pograją :roll: Może Seba odkryje kolejny swój talent :think: :lol:

Wróć do „Inne sporty”