Uwazasz ze sa za slabi na lige? Ja nie i chyba raczej nikt? Liga spadnie z poziomem? Nie. Wolisz zeby wszedl jakis zespol z 1 ligi niz Slask ktory zajal miejsce na podium? Moze twoje poglady sklaniaja sie do takiej opcji aby wszedl zespol slabszy kosztem silniejszego ale pewnie udziela ci sie to ze Znicz w pilce nie wszedl do ekstraklasy, to teraz negujesz kazdy zespol ktory nie spelnil jakis wymagan i boczna furtka chce wejsc do ligi. Tak mi sie wydaje... Ja nawet jakbym nie byl ich kibicem to wolalbym zeby Slask wszedl dzieki temu przepisowi niz jakis zespol z 1 ligi ktory plakal by pozniej ze nie ma kasy, i zlecial z hukiem albo bil sie o utrzymanie...Yukasz pisze:Ale są utytułowani, więc niech mają bo do patrzenia na wszystkich ze szczytu są przyzwyczajeni
Nie wiem co zrobi zarzad ale jak nie przyjma to chyba PLK bedzie mialo jasna soprawe - Slask nie chce grac w Ekstraklasie.Yukasz pisze:Strach pomyśleć co wymyślą gdy i z tego nie skorzysta
No wlasnie ale one graja po nizszych ligachh a Slask kiedy byl w nizszej niz Ekstraklasa?Yukasz pisze:A jakie kluby?
Chyba 2 liga (odp 3 ligi). Pamietam jak sie bili z Zepterem i Anwilem kiedys o Mistrza... Ericcson Bobry Bytom jeszcze sie nazywali, a i w europucharach nie tak tragocznie im szlo - pozniej chyba przyszlo bankructwo.Yukasz pisze:Bytom (gdzie oni w ogóle są?),