To wszystko wyżej to wielka B E Z E D U R A !!!Martinho pisze:Uwazasz ze sa za slabi na lige? Ja nie i chyba raczej nikt? Liga spadnie z poziomem? Nie. Wolisz zeby wszedl jakis zespol z 1 ligi niz Slask ktory zajal miejsce na podium? Moze twoje poglady sklaniaja sie do takiej opcji aby wszedl zespol slabszy kosztem silniejszego ale pewnie udziela ci sie to ze Znicz w pilce nie wszedl do ekstraklasy, to teraz negujesz kazdy zespol ktory nie spelnil jakis wymagan i boczna furtka chce wejsc do ligi. Tak mi sie wydaje... Ja nawet jakbym nie byl ich kibicem to wolalbym zeby Slask wszedl dzieki temu przepisowi niz jakis zespol z 1 ligi ktory plakal by pozniej ze nie ma kasy, i zlecial z hukiem albo bil sie o utrzymanie...
Za Śląsk nikt inny grać nie przyjdzie, nic mi się nie udziela jeno znowu sapanie
I wolałbym aby nie było tego przepisu o dzikiej karcie rozdawanej komu się chce za piękne oczy czy coś innego pięknego bo
Yukasz pisze:to taki przepis dzięki któremu możesz wszystko i wszystko będzie zgodnie z prawem Rolling Eyes
Pamiętam takie nazwy: Stal Bobrek Bytom i Browary Tyskie Bobry Bytom ale nie Ericsson... choć może i taką mieli. W II lidze ostatnio ich nie było, może awansowali ale chyba gdzieś istnieją. Kiedys Bacik miał w planach reaktywację tego klubu. W najgorszym przypadku jest to klub szkolny czy cos w tym stylu.Martinho pisze:Ericcson Bobry Bytom