Koszykówka w Polsce

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 30 lip 2008, 0:12

Yukasz pisze:I wolałbym aby nie było tego przepisu o dzikiej karcie rozdawanej komu się chce za piękne oczy czy coś innego pięknego bo
Tez nie za bardzo trawie ten przepis ale jest on i moze dobrze bo spadek Slaska moglby spowodowac upadek klubu i ciezko byloby wrocic im na szczyt... To tak z kibicowskiego punktu widzenia. Ja nie napisalem ze jestem wielkim zwolennikiem tego przepisu tylko ciesze sie ze Slask ma szanse dostac jeszcze jedna szanse. Z drugiej strony powinni dostac po dupie za to ze 2 poprzednich szans nie wykorzystali. Jezeli tej nie wykorzystaja tzn ze nie chca grac w Ekstraklasie bo np. nie maja kasy sponsorow czy im sie nie chce. Wtedy bedziemy wszystko juz wiedziec.
Yukasz pisze:Pamiętam takie nazwy: Stal Bobrek Bytom i Browary Tyskie Bobry Bytom ale nie Ericsson... choć może i taką mieli
Alez oczywiscie ze mieli :) lata mniej wiecej 97-99 o ile sie nie myle tak mniej wiecej - nie jest to moze dokladny okres grania zespolu pod ta nazwa ale tylko orientacyjny wg mnie.
Yukasz pisze:Kiedys Bacik miał w planach reaktywację tego klubu. W najgorszym przypadku jest to klub szkolny czy cos w tym stylu.
Chyba w ubieglym sezonie widzialem ich w 2 lidze - ale byli gdzies w ogonach, moze spadli?

Wróć do „Inne sporty”