Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 30 lip 2008, 12:31

Cambiasso wczoraj grał środkowego obrońce, więc trudno oczekiwać aby miał mało zadań w defensywie.

Sytuacja w defensywie martwi, ale jak wroci Chivu, Samuel czy Cordoba bedzie wygladało to zdecydowanie lepiej. Teraz tylko pytanie czy sprowadzamy jeszcze obrońce czy dajemy sobie siana i jakoś sobie poradzimy. Jesli chodzi o gre to zastrzeżenia do drugiej linii, bo jak dla mnie za mało wspomagała formacje ataku i wydaje sie, że dwa, trzy podania wypuszczajace skrzydlowych i oni by coś wykombinowali. Tak momentami bili głowa w mur. Nie mam pretensji o bramke, bo Cuchu i Nicolas stali w linii tylko razem z Iaquinta i to bardzo dobre podanie było. Karne z Milanem wykonywane były dramatycznie, poza strzałem Adriano oczywiscie.

Widac, że Juventus byl w najwyzszej dyspozycji z drużyn uczestnicacych w tym miniturnieju. Inter dopiero zgrywa sie i co sam Mourinho podkreslał ciezko trenuje, wiec jestem spokojny i wczorajszy wystep niezle rokuje na nowy sezon. Bardzo podobała mi się cheć i pewność gry do przodu przez cały czas trwania gry.

Wróć do „Włochy”