Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 30 lip 2008, 14:18

Próbowałem to wszystko przeczytać. Ale nie dałem rady. Może to jeszcze kac, a może za dużo głupot zostało napisanych.

Umiejętności Kameruńczyka zawsze ceniłem wysoko. I to się nie zmieni. Nawet chętnie zobaczyłbym go na Old Trafford, gdyby nie jego częste problemy zdrowotne. To prawda, że strzela dużo goli w sezonie, mimo niewielu występów. Ale to czyni w La Liga. Wszyscy wiemy, że często zmiana klimatu wpływa fatalnie na formę piłkarza. I tu mógłby być problem.

Co do Sahy, którego również wspominaliście. Nie zgodzę się, że drzemie w nim jedynie potencjał, a nie ma umiejętności(chyba Mentor tak napisał, ale głowy nie daję). Przekonałem się na własne oczy, że Lou ma spore umiejętności. Oczywiście nudne już jest ciągłe pisanie, że to dobry napastnik, ale trapią go kontuzje. Ale niestety, taka jest prawda. Zainteresowane jest nim PSG i chyba najlepiej jak oni zajmą się teraz jego leczeniem. Choć rzecz jasna życzę mu jak najlepiej. Ale coraz mniej wierzę, że będzie regularnie grał w piłkę.

Wracając już do realnych spraw klubowych. Odszedł Eagles. Jeszcze parę sezonów temu wierzyłem, że coś może być z tego chłopaka. Ale wyszło szydło z worka. Do gry na najwyższym poziomie się nie nadaje. Za dużo też za niego nie dostaliśmy, ale czego można było oczekiwać. Po prostu chcieliśmy się go pozbyć i tyle. W sumie zapamiętam chyba tylko jego trafienie w tym szalonym spotkaniu z Evertonem sprzed dwóch sezonów.

Wróć do „Anglia”