Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 31 lip 2008, 20:40

Zwycięstwo :P
Legia wygrała 4:1 z Homelem i pewnie awansowała do kolejnej rundy. Sukces jest panowie SUKCES JEST :!: :P Wynikiem nie ma co się podniecac, ale mnie najbardziej cieszy to ze Szałach zaliczył świetne wejście i można optymistycznie zapatrywac się na jego powrót do regularnej gry po 18 miesiącach bez piłki, jeśli mowa o drugim strzelcu bramek dla Legii czyli Iwańskim, to były to tylko (albo aż, w przypadku 2 bramki) stałe fragmenty gry, co zawsze bylo jego silną stroną i z tego względu nie robi to na mnie wielkiego wrażenia i można spodziewac się po nim jeszcze duzo lepszych występów, to jednak napewno należy byc zadowolonym z tego że strzelił 2 gole bo pomoże mu to w dalszej karierze w Legii. Z drugiej strony, denerwował mnie brak asekuracji w obronie i często prostackie błędy, na czele z tym Szali przy golu, gdzie wyszedł niewiadomo gdzie i w konsekwencji chyba z 60 metrowe podanie, od tego do połowy ogra trafiło do niepilnowanego rywala. Przeciętny tez występ Rogera, który był powolny i nie miał podań otwierających drogę do bramki, choc to można tłumaczyc tym że Jasiu trenuje od niedawna :wink:
Postęp jakiś jest, ale dalej zawodnicy męczą się na boisku w rozegraniu, mało jest spokoju w wykończeniu, a obrona jest dosc ociężała i niepewna to jednak do rozpoczęcia ligi (:lol: kiedy to będzie) powinno byc wszysto ok
PS: Rzeźnik pierwsza asysta w Legii

Wróć do „Polska”