Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post autor: Sammyy » 01 sie 2008, 12:45

fieldy pisze:Krótko mówiąc, jak Spurs nic znaczącego nie wygrają w tym sezonie to Ramos zostanie zwolniony ? Czy ile czasu dostał ?
Tego to ja nie wiem... jednak na paru stronach czy forach można wywnioskować, że kredyt zaufania dostał ogromny bo może sprzedać kogo chce i kupić kogo chce. Oczekiwania też są ogromne. Jednak czy zostanie zwolniony gdy np. nie zakwalifikują się do pucharów to Ci odpowiedzieć niestety nie mogę.
(L)oczkerson pisze:Owszem ma teraz większą gotówkę, ale przecierz Tottenham nie miał tak tragicznej kadry by robic tak z miejsca rewolucje. Czy nie mógł najnormalniej w świecie doprowadzic do 2 duzych transferów i nie pozbywac się Berbatova czy Keana Question
Z Keanem sytuacja była taka, że on naciskał na transfer. Przynajmniej z tego co ostatnio wywiad był można tak wywnioskować: "L'pool to wspaniałe miejsce, chciałem tu zawsze grać od dziecka bla bla bla...".
(L)oczkerson pisze:Narazie to mam wrażenie że Ramos się zadławił gotówką i szaleje a tymczasem silną drużynę lepiej budowac rozsądnie i powoli, o czym kto jak kto, ale Ramos powinien wiedziec Wink
Ja mimo wszystko jednak wstrzymał bym się z osądami do przynajmniej połowy sezonu. Nie ma co z góry przesądzać, że coś zrobiono źle, a coś dobrze. Czas na rozliczenia będzie, póki co jeszcze za wcześnie.

Wróć do „Anglia”